• My SCHOOL
    Ξένες γλώσσες – Πληροφορική
    Παπανικολάου 119
    Πεύκα Θεσσαλονίκης, Τ.Κ. 57010
    Τηλ: 2310 676510
    Fax: 2310 676404

  • MENU
    Κλείσιμο

    Τι είναι το ”my summer club”

    Το ”My Summer Club” είναι ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα που απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού. Λειτουργεί συγκεκριμένες εβδομάδες κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, καθημερινά 8:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ.

    Επιλέγοντας το πρόγραμμα του Εκπαιδευτικού Ομίλου Συμεωνίδου, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά το καλοκαίρι, σε ένα υγιές, ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον, δίνοντας την ευκαιρία, ειδικά στους εργαζόμενους γονείς να επιλέξουν μία ποιοτική και ευχάριστη διέξοδο για τα παιδιά τους.

    Μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα μας ‘’Summer Club ’’ , τα παιδιά έχουν την δυνατότητα με την βοήθεια παιδαγωγών μας, να εξασκηθούν στην αγγλική γλώσσα, αλλά και στην ελληνική, να παίξουν, να κατασκευάσουν robot, να κάνουν χειροτεχνίες, να μάθουν υπολογιστές, να παρακολουθήσουν αγαπημένες ταινίες-ντοκιμαντέρ και να ασχοληθούν με : παιχνίδια στον υπολογιστή, τραγούδια, παραμύθια.                                                                                                                                                                                               Επίσης, οι μαθητές μας θα έχουν την δυνατότητα να ασχοληθούν με πολλές αθλητικές δραστηριότητες, που κρατούν το ενδιαφέρον ζωντανό, σε συνεργαζόμενα αθλητικά κέντρα του ομίλου μας, με επαγγελματίες προπονητές .  

    Όλα τα παραπάνω, συνδυάζουν την διασκέδαση μαζί με την ανάπτυξη πνευματικών και αθλητικών δεξιοτήτων, των μικρών μας μαθητών.