• ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ
  Αναγνωστήριο – Κέντρο Μελέτης

  Παπανικολάου 119
  Πεύκα Θεσσαλονίκης, Τ.Κ. 57010
  Τηλ: 2310 676510
  Fax: 2310 676404

 • MENU
  Κλείσιμο

  Εμείς

  Όταν το 2011 πήραμε την απόφαση δημιουργίας του “My School Συμεωνίδου” και πριν φτάσουμε στο οριστικό ξεκίνημα, προηγήθηκε μια μακρά περίοδος οργάνωσης και συντονισμού με σκοπό την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης.

  Μετά από 4 χρόνια παρουσίας του “My School Συμεωνίδου” στα φροντιστηριακά δρώμενα της περιοχής μας, η ικανοποίηση και η εμπιστοσύνη που έδειξαν οι μαθητές στο πρόσωπο μας, καθώς και οι επιτυχίες τους στις εξετάσεις γλωσσομάθειας, μας ώθησαν για το επόμενο εγχείρημα μας.

  Έτσι με πολύ ζήλο και μεράκι τον Ιούνιο του 2014 δημιουργήσαμε τον πρώτο και μοναδικό πλήρη εκπαιδευτικό όμιλο της περιοχής των Πεύκων, εντάσσοντας και το φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης στο ήδη υπάρχον φροντιστήριο ξένων γλωσσών και κέντρο μελέτης – αναγνωστήριο.

  Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ανάγκες που προκύπτουν από το νέο εκπαιδευτικό σύστημα, δημιουργήσαμε ένα υπερσύγχρονο εκπαιδευτικό κέντρο που καλύπτει πλήρως τους μαθητές όλων των ηλικιών και επιπέδων από την πρώτη τους επαφή στο υπέροχο ταξίδι της γνώσης…
  γιατί στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Συμεωνίδου…

  …«η γνώση δεν περιορίζεται!!!!».

   

  Περί ηθικών αξιών και στόχων του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ

  Σεβόμαστε τον μαθητή, κάθε μαθητής είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα, βρισκόμαστε κοντά του, μοιραζόμαστε την αγωνία του, χαιρόμαστε με τη χαρά του.

  Υλικοτεχνική υποστήριξη. Παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία στους μαθητές μας ώστε να παραμένουν αναπόσπαστοι στους στόχους τους.

  Μαθαίνουμε στους μαθητές μας να εργάζονται με μέθοδο, να διαβάζουν με σύστημα και να σκέφτονται με ανοικτό και καθαρό μυαλό.

  Ενισχύουμε την πίστη στον εαυτό τους.

  Ωριμότητα, δημιουργικότητα, μεθοδικότητα. Τρεις αρετές, που ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας να αναπτύξουν επιβραβεύοντας τους για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα.

  Νιώθουμε τις ανάγκες των μαθητών. Διοίκηση και καθηγητές δεν εφησυχάζονται ποτέ! Ενημερώνονται, μελετούν, δημιουργούν. Στόχος μας είναι ένας: Να προσφέρουμε στους μαθητές μας το υψηλότερο επίπεδο Σπουδών.

  Ισχυροποιούμε τη θέληση τους για επιτυχία.

  Δυναμώνουμε τις φιλοδοξίες τους.

  Οραματιζόμαστε τους στόχους τους, δίνοντας έμπνευση, βοηθώντας τους να ανακαλύψουν τις δυνάμεις τους και να φτάσουν στα υψηλότερα όρια των δυνατοτήτων τους.

  Υπάρχουμε δίπλα τους, παραστεκόμαστε στις δυσκολίες τους, στηρίζουμε τα όνειρά τους.

  Δεν μας αρκεί να είμαστε καλοί. Θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι. Γι’ αυτό βρισκόμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση.

   

   

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο όμιλος μας είναι ο ΠΡΩΤΟΣ στην Ελλάδα που έχει πάρει πιστοποίηση ISO:2015 από τον γερμανικό φορέα του ISOTUV, τον Μάρτιο του 2016. Με λίγα λόγια, προσπαθούμε να βελτιώνουμε διαρκώς τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες μας, ώστε να διασφαλίσουμε την ποιότητα μας στο μέγιστο.