• ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ
    Αναγνωστήριο – Κέντρο Μελέτης

    Παπανικολάου 119
    Πεύκα Θεσσαλονίκης, Τ.Κ. 57010
    Τηλ: 2310 676510
    Fax: 2310 676404

  • MENU
    Κλείσιμο

    Οι στόχοι του αναγνωστηρίου

    1. Οι μαθητές να προετοιμάζονται σε καθημερινή βάση στα μαθήματα της επόμενης μέρας του σχολείου τους π.χ. γλώσσα, φιλολογικά μαθήματα, φυσική, μαθηματικά, από έμπειρους καθηγητές, έτσι, ώστε να νιώσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση γνωρίζοντας ότι την επόμενη μέρα είναι πλήρως προετοιμασμένοι για τις απαιτήσεις του σχολείου τους και έχουν βέβαια ελεγχθεί καταλλήλως πριν το τέλος της μελέτης τους.

    2. Το διάβασμα τους να γίνεται συστηματικό και αποδοτικό καταμερίζοντας σωστά τον χρόνο της μελέτης τους στα διαφορετικά μαθήματα που έχουν να καλύψουν και με αυτό τον τρόπο να γίνει στα παιδιά συνήθεια ο σωστός τρόπος μελέτης.

    Τέλος, δίνουμε τη δυνατότητα στους γονείς να ενημερώνονται καθημερινά για την πρόοδο των παιδιών τους μέσω του τετραδίου επικοινωνίας (γονέα – καθηγητή) με το οποίο ο καθηγητής αξιολογεί τα παιδιά στην επίδοση τους και στη συμπεριφορά τους σε καθημερινή βάση.

    Επιπλέον και με δική μας ώθηση θα μπορούν οι γονείς να επισκέπτονται τους καθηγητές του ελληνικού σχολείου, για να ενημερώνονται για την πρόοδο του παιδιού τους, αν βελτιώθηκε η επίδοση του από την ημέρα ένταξης του στο Κέντρο μελέτης – Αναγνωστήριο «Συμεωνίδου Το σχολείο μου». Που άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος μας.

    Έτσι, λοιπόν, στο Κέντρο μελέτης «Συμεωνίδου Το σχολείο μου» δημιουργούμε το κατάλληλο μαθησιακό κλίμα, ώστε οι μαθητές να παρασύρονται στο παιχνίδι της μάθησης, να νιώθουν το συναίσθημα του ενδιαφέροντος, της ευχαρίστησης & της επιτυχίας.

    Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες και για να σας στείλουμε το ενημερωτικό φυλλάδιο.