• My SCHOOL
    Ρομποτική

    Παπανικολάου 119
    Πεύκα Θεσσαλονίκης, Τ.Κ. 57010
    Τηλ: 2310 676510
    Fax: 2310 676404

  • MENU
    Κλείσιμο

    Τι είναι ρομποτική

    Εκπαιδευτική Ρομποτική για παιδιά.

    Ο εκπαιδευτικός μας όμιλος προσφέρει μαθήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής σε παιδιά ηλικίας (6-18 ετών). Τα παιδιά δουλεύουν σε ομάδες χρησιμοποιώντας ένα εκπαιδευτικό πακέτο ρομπότ, αναπτύσσουν δεξιότητες και μαθαίνουν να συνεργάζονται, ώστε να ολοκληρώσουν το project τους.

    Πως

    Οι μαθητές μας, δημιουργούν κατασκευές, προγραμματίζοντας σε ειδικές εκπαιδευτικές εφαρμογές και αποκτούν γνώσεις από διάφορα γνωστικά αντικείμενα (μηχανικής και κατασκευών, σύγχρονων τεχνολογιών, μαθηματικών, και φυσικής (S.T.E.M.). Στους μαθητές μας παρέχουμε πλούσιο οργανωμένο υλικό σε μορφή βιβλίου.

    Που

    Τα μαθήματα διεξάγονται, σε 4 αίθουσες (ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια στο χώρο μας), παρέχοντας όλο τον απαραίτητο εκπαιδευτικό εξοπλισμό όπως: τάμπλετ, υπολογιστές, προτζέκτορες με διαδραστικούς, ειδικές εκπαιδευτικές πίστες, σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία ρομποτικής (Blue Bot, Steam Park, Lego Wedo 2, EV3)

    Εκπαιδευτές

    Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό (παιδαγωγούς, προγραμματιστές και καθηγητές πληροφορικής). Οι εκπαιδευτές είναι πιστοποιημένοι από την LEGO Education (Eduk8) και από την STEM Education. (από τον μοναδικό πανελλήνια, επίσημο εκπαιδευτή της Lego στην Ελλάδα)

    Στόχος του εργαστηρίου ρομποτικής Μy School, είναι να αποκτήσουν τα παιδιά δημιουργική σκέψη και να παράγουν νέες ιδέες, εφαρμόζοντάς τες στα πλαίσια της ρομποτικής.